Цени за високоеластична пяна HR

Изработваме всички стандартни и нестандартни размери на високоеластичена пяна на ниски цени, за големи количества отстъпки. Доставка в цялата страна на дунапрен, високоеластичена пяна, дунапренови матраци, листове дунапрен за легла спални, с куриер до адрес. Режем дунапрени,  високоеластичена пяна, мемори пяна за седалки, пейки, дивани, над матраци, топ матраци, тапицери, шивачки и др., всички нестандартни размери, на едро и дребно, на заводски цени за . Всеки дунапрен може да бъде облечен в калъф хасе, ранфорс и др. с цип да се сваля и пере.

Високо еластична пяна HR е екологично чист продукт, произведен по най-съвременна технология без участието на фреони.

Предимствата на високоеластичната пяна HR са много – отлична еластичност, което предполага и устойчивостта на натиск и неподатливостта на деформация, дори и при високи натоварвания. Към това трябва да добавим и порестата структура, която прави материалът дишащ и не позволява натрупване и задържане на влага.
Изключително издръжлив материал на деформации. Високо-еластичната пяна е най-висококачественият материал от клас полиуретанови пени. С или без мемори пяна той си остава най-надеждният материал, било то да се направи матрак, да се подмени старата холна гарнитура или да се претапицира каравана.