Високоеластична пяна HR 32 мека

[vc_row][vc_column][vc_message message_box_color=“grey“]

Високоеластична пяна HR 32 мека

Този тип високоеластична пяна е за хората, които обичат да се наслаждават на усещането за мекота при сън и почивка.

Предимствата на високоеластичната пяна HR 32 са много – отлична еластичност, което предполага и устойчивостта на натиск и неподатливостта на деформация, дори и при високи натоварвания.

Към това трябва да добавим и порестата структура, която прави материалът дишащ и не позволява натрупване и задържане на влага.

[/vc_message][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_single_image image=“4377″ img_size=“full“ alignment=“center“][/vc_column][/vc_row][vc_row gap=“20″][vc_column width=“1/2″][vc_message message_box_color=“grey“]

Меката високоеластична пяна HR 32 намира широко приложение в изработката на матраци, различни видове седалки и облегалки, шезлонги и шалтета.

Ако искате да се сдобиете с удобен и мек матрак, необходима ви е високоеластична пяна HR 32 с дебелина между 14 и 20 см.

[/vc_message][/vc_column][vc_column width=“1/2″][vc_single_image image=“4379″ img_size=“full“ alignment=“center“][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_message message_box_color=“grey“]

Как да изберем най-подходящата височина на меката високоеластична пяна HR32, ако искаме да я използваме за направа на матрак?

За направата на топ матрак е достатъчна и дебелина от 8 см – веднага ще почувствате разликата в комфорта при сън.

Трябва да се има предвид също така и основата, върху която ще поставите матрака.

Твърдите основи предполагат и по-твърдо усещане, така че, ако искате да се насладите на повече мекота, добре е да комбинирате високоеластичната пяна HR 32 със слой мемори пяна, с дебелина около 5 см.

От друга страна, използването на подматрачна рамка допринася за отличен баланс по отношение на мекотата, тъй като ламелите, от които се изработват подматрачните рамки са изключително гъвкави.

[/vc_message][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_message message_box_color=“grey“]

За повече информация, цени или поръчка за Високо еластична пяна HR35 твърд, виж < ТУК >.

[/vc_message][/vc_column][/vc_row]

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: