Високоеластична пяна HR 35 твърда

[vc_row][vc_column][vc_message message_box_color=“grey“]

Високоеластична пяна HR 35 твърда

Високоеластичната пяна HR35 е известна със своята издръжливост на натиск, което е гаранция за дълготрайността на продуктите, произведени от нея.

Тя е популярна като най-качествения материал в семейството на полиуретановите пяни.

Устойчивостта на деформации, както и отличните й ортопедични характеристики я превръщат в идеалния избор за материал на матрак.

[/vc_message][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_single_image image=“4435″ img_size=“full“ alignment=“center“][/vc_column][/vc_row][vc_row gap=“20″][vc_column width=“1/2″][vc_message message_box_color=“grey“]

В комбинация с мемори пяна, твърдата високоеластична пяна HR35 ще ви дари с много комфорт и лукс, предоставяйки точния баланс между мекота и надеждна опора!

Освен като избор на материал за матрак, високоеластичната пяна HR35 е перфектно решение и за претапициране на мека мебел.

[/vc_message][/vc_column][vc_column width=“1/2″][vc_single_image image=“4437″ img_size=“full“ alignment=“center“][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_message message_box_color=“grey“]

Как да изберем най-подходящата височина на твърдата високоеластична пяна HR35, ако искаме да я използваме за направа на матрак?

Можете да избирате между огромно разнообразие на високоеластична пяна HR35 с различна дебелина, а решението зависи от степента на твърдост, която предпочитате да притежава вашият матрак.

При твърда основа, за матрак със средна твърдост е препоръчителна 12-сантиметрова високоеластична пяна HR35.

Ако желаете да се сдобиете с по-твърд матрак, с по-високи ортопедични свойства, тогава ще ви свърши работа височина от 15 до 17 см.

Но в случай, че използвате мека основа /подматрачна рамка/, това би омекотило усещането.

Според специалистите, универсален вариант за луксозен тип матрак е комбинация от високоеластична пяна HR35 17 см и мемори пяна 5 см.

За топ матрак можете да заложите на HR35 8 см, като тази дебелина е напълно достатъчна за да преобрази напълно стария ви матрак и да го направи в пъти по-комфортен.

[/vc_message][vc_message message_box_color=“grey“]

За повече информация, цени или поръчка за Високо еластична пяна HR35 твърд, виж < ТУК >.

[/vc_message][/vc_column][/vc_row]

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: